Alegri zadovoljan pojačanjima Milana

BEOGRAD, 3. septembra 2010. (Beta) - Trener Milana Masimilijano Alegri rekao je da je zadovoljan pojačanjima u letnjem prelaznom roku i zahvalio predsedniku Silviju Berluskoniju što je omogućio sredstva za dovođenje novih igrača.

Uprava Milana je prošle nedelje ostvarila dva velika transfera. Na San Siro došli su napadač Barselone Zlatan Ibrahimović i fudbaler Mančester sitija Robinjo.

"Oduševljen sam dolaskom Ibrahimovića. Takođe, nisam ni očekivao da će naš tim pojačati igrač kakav je Robinjo. To je veoma lep poklon predsednika Berluskonija i duboko iz srca mu zahvaljujem na tome", rekao je Alegri, preneli su italijanski mediji.

Milan je prošle nedelje pobedom na Lečeom od 4:0 počeo takmičenje u domaćem šampionatu, a Alegri veruje da će nova pojačanja omogućiti timu da ravnopravno igra sa svim ekipama, uključujući i utakmice u Ligi šampiona.

"Imamo jedan od najkvalitetnijih timova u Evropi. Moramo da idemo do kraja i finalne utakmice (Lige šampiona) na Vembliju", rekao je Alegri, koji je letos na klupi roso-nera zamenio Leonarda.

Pogledajte još