Maradona želi da igra u Napulju za 50. rođendan

0

NAPULJ, 6. septembra 2010. (Beta) – Bivši argentinski fudbaler Dijego Maradona planira da sledećeg meseca 50. rođendan proslavi utakmicom sa nekadašnjim saigračima iz Napolija na stadionu "San Paolo" u Napulju.

NAPULJ, 6. septembra 2010. (Beta) – Bivši argentinski fudbaler Dijego Maradona planira da sledećeg meseca 50. rođendan proslavi utakmicom sa nekadašnjim saigračima iz Napolija na stadionu „San Paolo“ u Napulju.

„Imao sam sve u životu, porodicu koju obožavam, briljantnu karijeru i sada mi, hvala Bogu, ne treba ništa, čak ni novac. Jedina želja mi je da se vratim u Napulj… zagrlim taj narod ponovo. Tamo sam proveo najbolje godine života „, rekao je Maradona za današnje izdanje dnevnika Gazeta delo Sport.

Maradona je Napoli predvodio do osvajanja Kupa UEFA 1989. godine i titula prvaka Italije 1987. i 1990.

Saigrač iz tih dana bio mu je i Salvatore Banji čiji je zadatak da organizuje rođendansku utakmicu Maradone, koji će 50 godina napuniti 30. oktobra.

Pitanje je, ipak, da li će Maradonin povratak u Italiju proći bez problema, pošto mu tamošnje vlasti još nisu oprostile neplaćanje poreza iz perioda dok je igrao za Napoli.

Prošle godine je poreska policija Maradoni, koji je boravio u klinici za mršavljenje na severu Italije, oduzela par minđuša vrednosti 4.000 evra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.