Robinjo: U Sitiju sam se osećao kao da radim u kancelariji

BEOGRAD, 6. septembra 2010. (Beta) - Novi napadač Milana Robinjo priznao je da je bio nesrećan dok je igrao za engleski Mančester siti.

Reprezentativac Brazila, koji je prošle nedelje prešao u Milan za 21,5 miliona evra, rekao je da mu se nije svideo način rada ni bivšeg trenera Sitija Marka Hjuza, ni sadašnjeg, Roberta Manćinija.

"Ni Hjuz ni Manćini me nisu razumeli. Njih su interesovali samo sportski aspekti, a nije bilo dovoljno komunikacije između igrača i ljudi u klubu. Kao da smo radili neki kancelarijski posao, dođeš na trening, odradiš i doviđenja. Ja ne mogu da igram dobro ako nisam srećan u svim životnim aspektima", objasnio je Robinjo, a preneli engleski mediji.

Robinjo je u leto 2008. došao u Mančester siti iz madridskog Reala, koji je na ime obeštećenja dobio oko 39 miliona evra.

"Ja sam specifičan fudbaler i znam da to može da bude problem. U Realu je ipak bilo drugačije nego u Mančester sitiju", kazao je
Robinjo.

Robinjo je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u brazilskom prvoligašu Santosu, klubu u kojem je počeo karijeru.

Pogledajte još