Objavljen uži izbor romana za nagradu Miroslav Dereta

0

BEOGRAD, 6. septembra 2010. (Beta) – U uži izbor za nagradu "Miroslav Dereta" za najbolji neobjavljeni roman uvršteno je deset romana, koji su odabrani u konkurenciji 133 rukopisa, pristigla na konkurs, saopšteno je u ponedeljak iz Grafičkog ateljea "Dereta" iz Beograda.

BEOGRAD, 6. septembra 2010. (Beta) – U uži izbor za nagradu „Miroslav Dereta“ za najbolji neobjavljeni roman uvršteno je deset romana, koji su odabrani u konkurenciji 133 rukopisa, pristigla na konkurs, saopšteno je u ponedeljak iz Grafičkog ateljea „Dereta“ iz Beograda.

Žiri je u uži izbor za nagradu uvrstio rukopise „Silazak u Atlantidu“ Nenada Petrovića, „Lavirint smrti i samoće“ Milovana Stankovića, „Beovavilon“ Petra Grujičića, „Muzika Mocartovog pepela“ Zdravka Kecmana i „Nebeske kosturnice“ Ranka Pavlovića.

U konkurenciji za nagradu su i romani „Pod kontrolom“ Aleksandra Novakovića, „Niko, nigde“ Boška Tomaševića, „Šlustrik“ Milena Alempijevića, „Alhambra – kitnjasta alegorija“ Zorana Rosića i „Kameni brodovi“ Save Stijepovića.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.