Pamela Anderson moguće u novoj sapunici u CG

PODGORICA, 7. septembra 2010. (Beta) - Atraktivne lokacije i luksuzni hoteli u Budvi i njenoj okolini biće mesto dešavanja romatičnih i strasnih zapleta, nove "morske sapunice", u kojoj bi jedna od uloga mogla biti poverena i američkoj glumici Pameli Anderson.

Kako prenosi podgorički Portal Analitika, program menadžer crnogorske RTV Atlas Meliha Ramusović rekla je da bi Pamela Anderson trebalo da dobije ulogu sličnoj ulozi koja je proslavila, u seriji "Čuvari plaže".

Ovoga puta trebalo bi da "zauzme mesto" Dejvida Haselhofa i bude instruktorka tima spasilaca.

Nakon velikog regionalnog uspeha sapunice "Dolina Sunca", hrvatska producentska kuća "Ring Multimedia" u saradnji sa RTV "Atlas" i opštinom Budva najavljuje i prvu "morsku sapunicu" u regionu.

Na inicijativu podgoričke televizije, direktor "Ring Multimedia" Robert Tomljenović, menadžment budvanske opštine i bord direktora "Atlas" televizije načelno su se dogovorili o koprodukciji buduće igrane serije, prenosi podgorički portal.

Koprodukcija projekta biće ponuđena i svim vodećim medijskim kućama iz regiona, kao i jednoj velikoj ruskoj producentskoj i distribucijskoj kući, koja planira ulazak na ovo tržište, kaže Ramusović.

ivn/dar

Pogledajte još