Uskoro podela besplatnih akcija Aerodroma Nikola Tesla

0

BEOGRAD, 8. septembra 2010. (Beta) – Građanima koji su stekli pravo na besplatne akcije uskoro će biti podeljene akcije beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", najavio je u sredu direktor Centra za podršku privatizaciji u Agenciji za privatizaciju Boris Majstorović.

BEOGRAD, 8. septembra 2010. (Beta) – Građanima koji su stekli pravo na besplatne akcije uskoro će biti podeljene akcije beogradskog Aerodroma „Nikola Tesla“, najavio je u sredu direktor Centra za podršku privatizaciji u Agenciji za privatizaciju Boris Majstorović.

„Do kraja godine trebalo bi da budu podeljene i besplatne akcije Telekoma Srbija, a u 2011. akcije Elektroprivrede Srbije (EPS)“, rekao je Majstorović u Privrednoj komori Beograda na okruglom stolu o besplatnim akcijama.

On je istakao da su procene bile da će biti više naloga za prodaju besplatnih akcija Naftne industrije Srbije (NIS), a da je do sada 10 odsto građana dalo naloge za prodaju tih vlasničkih papira. Besplatne akcije NIS-a dobilo je 4,8 miliona građana Srbije, a njihova prodaja je počela 30. avgusta. Na prodaju je ponuđeno oko milion akcija, a potražnja je bila za 8.000.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.