Za četvrtak, 9. septembar 2010.

0

BEOGRAD, 9. septembra 2010. (Beta) – Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o postignutom kompromisu sa Evropskom unijom o tekstu rezolucije o Kosovu u UN i pobedi košarkaša u četvrfinalnoj utakmici Svetskog prvenstva u Istanbulu.

BEOGRAD, 9. septembra 2010. (Beta) – Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o postignutom kompromisu sa Evropskom unijom o tekstu rezolucije o Kosovu u UN i pobedi košarkaša u četvrfinalnoj utakmici Svetskog prvenstva u Istanbulu.

ALO – List piše o pobedi košarkaša Srbije u meču protiv reprezentacije Španije i odličnoj partiji Miloša Teodosića „Španija će priznati Kosovo zbog Tea!“.

BLIC – O rezoluciji o Kosovu u UN koju su usaglasile Srbija i Evropska unija „Kompromisom do novih pregovora“. O plasmanu srpskih košarkaša u polifinale Svetskog prvenstva „Povratak u svetski vrh“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zajedno sa Evropom“, o tekstu rezolucije o Kosovu usaglašenim sa EU. „Zukorlić nas vodi u provaliju“, izjava muftije srbijanskog Muhameda Jusufspahića.

DANAS – „Srbija i EU zajedno u Njujorku, a onda razgovori s Prištinom“, o usaglašenoj rezoluciji o Kosovu koju će u četvrtak razmatrati Generalna skupština UN. „LDP izbio na treće mesto. Naprednjaci ispred demokrata za četiri odsto“, istraživanje javnog mnjenja o rejtinzima političkih stranaka.

KURIR – List piše o velikim dugovanjima vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića: „Duguje i ucenjuje“. O plasmanu srpske košarkaške reprezentacije u polufinale Svetskog prvenstva i trojci Miloša Teodosića u poslednjim sekundama „Car Teo“.

POLITIKA – „Zajednicka rezolucije Srbije i EU“ o usaglašenom tekstu koji će biti razmatran u Generalnoj skupštini UN. „Ovo je rezolucija 28 zemalja Evrope“, ističe visoka predstavnica EU Ketrin Ešton. „Rezolucija ne sadrži priznanje Kosova“, kaže predsednik Srbije Boris Tadić. „Teodosić dao odlučujući koš“, o pobedi Srbije nad Španijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u košarci u Istanbulu.

PRAVDA – List piše da će glasanje o rezoluciji o Kosovu u Savetu bezbednosti UN biti odloženo: „Glasanje o rezoluciji u oktobru“. O uspehu srpskih košarkaša na Svetskom prvenstvu u Istanbulu: „Teodosić odveo Srbiju u polufinale“.

PREŠ – „Simović zna sve o vezama političara i zemunaca“, izjava bivšeg ministra unutrašnjih poslova Dušana Mihajlovića za list. „Srbija razbila prvaka sveta“, o pobedi Srbije nad Španijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u košarci. „Skup najvećeg rizika, 5.000 policajaca čuva 500 gejeva“, o najavljenoj gej paradi u Beogradu.

PRIVREDNI PREGLED – List piše da do kraja godine građani mogu da očekuju nove pakete besplatnih akcija „Tesla gotov, sprema se EPS“. O spoljno trgovinsko razmeni „EU i Italija najbolji partneri“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.