Gradski derbi u Humskoj, Zvezda protiv BSK-a

BEOGRAD, 10. septembra 2010. (Beta) - Utakmicama četvrtog kola u subotu se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a u beogradskom derbiju na stadionu u Humskoj sastaće se lider Partizan i šestoplasirani Rad.

Obe ekipe su neporažene u dosadašnjem toku takmičenja, Partizan ima sve tri pobede, dok je Rad zabeležio jedan trijumf i dva nerešena rezultata.

Partizan i Rad do sada su na stadionu u Humskoj odigrali 23 utakmice, uz 19 pobeda crno-belih, tri remija i jedan trijumf ekipe sa Banjice.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju na Karaburmi gostuju kod BSK-a, ekipe koja u prva tri kola nije zabeležila pobedu.

Nakon remija protiv Smedereva u prvom kolu, crveno-beli su upisali dve pobede i najavili mnogo bolje partije u borbi za titulu.

Novosadska Vojvodina u ovom kolu gostuje kod poslednjeplasiranog Čukaričkog. Vojvodina je u prošlom kolu savladala Javor, dok je Čukarički izgubio od Spartaka.

Novajlija u Super ligi, ekipa Sloboda Sevojno u Užicu će u lokalnom derbiju dočekati Borac iz Čačka. Sloboda je bez poraza do sada, a u prošlom kolu odigrala je bez golova protiv Rada. Ni Borac još nije izgubio u prvenstvu, a u poslednjem meču pobedio je Metalac.

Fudbaleri Metalca će u Kragujevcu ugostiti još jednu neporaženu ekipu u dosadašnjem toku šampionata, Spartak iz Subotice.

Drugi novajlija u Super ligi, Indjija dočekuje Jagodinu. Indjija je u prošlom kolu u Kuli savladala domaći Hajduk, dok je Jagodina izgubila od Crvene zvezde.

U duelu u Ivanjici sastaće se domaći Javor i Smederevo, a obe ekipe pokušaće da zabeleže prvu pobedu, a isti zadatak imaće i kulski Hajduk koji će dočekati OFK Beograd.

U subotu od 16.30 igra se pet utakmica četvrtog kola Super lige, a duel Partizan-Rad počinje u 19 sati. U nedelju od 16.30 sastaju se BSK-Crvena zvezda i Hajduk-OFK Beograd.

 

Pogledajte još