Noel Galager: neću uskoro objaviti ništa novo

0

LONDON, 10. septembra 2010. (Beta) – Bivša zvezda grupe "Oejzis" Noel Galager poručio je obožavaocima da u skoroj budućnosti ne očekuju od njega nikakav solo materijal, posle raspada grupe prošle godine, objavio je u petak Bi-Bi-Si njuz.

LONDON, 10. septembra 2010. (Beta) – Bivša zvezda grupe „Oejzis“ Noel Galager poručio je obožavaocima da u skoroj budućnosti ne očekuju od njega nikakav solo materijal, posle raspada grupe prošle godine, objavio je u petak Bi-Bi-Si njuz.

Na pitanje kakvi su mu muzički planovi, Noel Galager je odgovorio da se seli u novu kuću, da mu je supruga u devetom mesecu trudnoće i da „ništa neće raditi do pred kraj iduće godine“. „Menjaću pelene i raditi sve ostale gluposti“, dodao je.

Njegov rođeni brat i bivši član „Oejzisa“ Lijam, sa kojim je u svađi, osnovao je novi bend pod nazivom „Bidi Aj“ sa kojim trentuno snima u studiju i sa kojim će početkom iduće godine objaviti prvi album. Noel Galager je prvi solo nastup posle raspada „Oejzisa“ održao u martu, ali do sada nije objavio nikakav novi materijal.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.