Everton u završnici osvojio bod protiv Mančestera

BEOGRAD, 11. septembra 2010. (Beta) - Fudbaleri Mančester junajteda vodili su u Liverpulu protiv Evertona sa 3:1 do 90. minuta, a zatim je domaćin u uzbudljivoj završnici postigao dva gola i osvojio bod u utakmici četvrtog kola prvenstva Engleske.

Everton je u prvom poluvremenu pružio dostojan otpor favoritu, a u 39. minutu poveo je preko Stivena Pijenara. Gostujući navijači nisu, medjutim, dugo čekali na izjednačenje, za koje se pobrinuo Daren Flečer u 43. minutu.

Gosti su mnogo bolje počeli drugo poluvreme, a kada je u 47. Minute Nemanja Vidić glavom poslao loptu u mrežu, činilo se da će Junajted osvojiti ceo "plen".

Takav ishod delovao je još realnije nakon što je Dimitar Berbatov, posle asistencije Pola Skolsa, povisio na 3:1 za goste.

Taj treći primljeni pogodak kao da je "probudio" fudbalere Evertona koji su u zaigrali ofanzivnije i pokazali veću želju u "hičkokovskoj" završnici utakmice.

Prvo je u 90. minutu Tim Kejhil glavom poslao loptu iza ledja Edvina van der Sara, a dva minuta kasnije, u sudijskoj nadoknadi vremena, Mikel Arteta je iskoristio gužvu u kaznenom prostoru gostiju i doneo bod svojoj ekipi.

Pogledajte još