Darko Šarić tužio državu, traži 10 miliona dinara

0

BEOGRAD, 13. septembra 2010. (Beta) – Optuženi za šverc više od dve tone kokaina Darko Šarić tužio je državu Srbiju zbog izjava najviših državnih funkcionera kojima je "povređena pretpostavka nevinosti" i zatražio da mu država isplati 10 miliona dinara, saopštio je u ponedeljak Šarićev advokat Zdenko Tomanović.

BEOGRAD, 13. septembra 2010. (Beta) – Optuženi za šverc više od dve tone kokaina Darko Šarić tužio je državu Srbiju zbog izjava najviših državnih funkcionera kojima je „povređena pretpostavka nevinosti“ i zatražio da mu država isplati 10 miliona dinara, saopštio je u ponedeljak Šarićev advokat Zdenko Tomanović.

Tomanović je podneo tužbu u ime Šarića zbog izjava predsednika Srbije Borisa Tadića, ministara pravde i unutrašnjih poslova Snežane Malović i Ivice Dačića i državnog sekretara Ministarstva pravde Slobodana Homena.

„Ne smeju predstavnici državnih organa da sude javno i da, pre nego što je suđenje i počelo, proglašavaju krivim bilo koga, pa ni Darka Šarića“, naveo je Tomanović u saopštenju.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.