Foks se predstavio kao Prva srpska televizija

BEOGRAD, 15. septembra 2010. (Beta) - Televizija Foks od 20. septembra menja ime u Prva srpska televizija, a novi koncept i buduće emisije predstavljeni su u sredu novinarima na snimanju specijalnog izdanja šoua "Veče sa Ivanom Ivanovićem", u kojem je gostovao generalni direktor te medijske kuće Dejan Jocić.

Ivanović je najavljujući start Prve, duhovito primetio kako će njihova televizija sa nacionalnom frekvencijom imati, između ostalog, od španskih serija "dve turske", rijaliti šou "VIP Servajver" koji je "sličan (Pinkovoj) 'Farmi', samo što je na Filipinima, lepši su učesnici, košta dva miliona i nema blage veze sa 'Farmom'".

Jocić koji je postavljen na čelo televizije kada ju je posle četiri godine Foks prodao pre nekoliko meseci grčkoj "Atena grupi", našalio se u Ivanovićevom šou da je novo ime odabrano, jer je njeno sedište na početku Beograda "prva kada ulazite sa autoputa".

Prema njegovim rečima, druge televizije u Srbiji proizvode mnogo negativnih emocija, dok kad upoznate Srbe kao porodične ljude, shvatite da se radi o pozitivnim ljudima.

Pogledajte još