Hvala Antiću za sve što je uradio

BEOGRAD, 16. septembra 2010. (Beta) - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković zahvalio je bivšem selektoru Radomiru Antiću "na svemu urađenom" za vreme trenerskog mandata, koji je opisao kao najlepši deo svoje reprezentativne karijere.

"Hvala Radomiru Antiću na svemu urađenom u prethodne dve godine. Mogao bih taj period da opišem i kao najlepši u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri", rekao je Stanković za sajt saveza.

"Antić je selektirao fenomenalnu grupu ljudi i igrača i zadovoljan sam što smo bili u prilici da zajedno radimo u nacionalnom timu. Ono što je postigao svakako se ne može zaboraviti. Imali smo mnogo lepih i uspešnih trenutaka, a kao kapiten mu se zahvaljujem na saradnji", naveo je kapiten.

Novi selektor postao je Vladimir Petrović, koji je Stankoviću bio trener u Crvenoj zvezdi.

"Petrovića zaista veoma dobro poznajem. On mi je bio trener u mlađim kategorijama Zvezde i uveo me u prvi tim. Pred svima nama u reprezentaciji je doba velikih iskušenja. Cilj je jasan - plasman na Prvenstvo Evrope 2012. godine. Posle svega, ostaje nam da se odmah koncentrišemo na rad, igru i rezultate", rekao je Stanković.

Pogledajte još