Marija Karan gradi svetsku karijeru

0

U TV filmu o krstašima!

Naša popularna mlada glumica Marija Karan sve ozbiljnije radi na svojoj svetskoj karijeri. Najnovija vest je da je Marija igrala jednu od glavnih uloga u TV filmu „Dark Relic“ u režiji Lorenza Sene, a zajedno sa poznatim glumcija među kojima su i James Frain (The Tudors, True Blood), Clemency Burton-Hill (The Palace, Party Animals, Midsomer Murders), kao i Samuel West i Alyy Khan.

Kako piše „Blic“, priča filma započinje krajem 11. veka kada krstaši pod komandom Ser Gregorija (James Frain) negde na Bliskom istoku pronalaze relikviju – deo krsta na kojem je razapet Isus. Gregori namerava da relikviju odnese u Rim, a na putu im se pridružuju Turčin Hasan (Alyy Khan) i njegova supruga Safa (Marija Karan), kao i Rebeka (Clemency Burton-Hill), žena kojoj je ubijena cela porodica… Neobičnu grupu avanturista na opasnom putovanju čekaju mnogobrojne prepreke…


Zanimljivo je da je kanal „SyFy“, u čijoj je produkciji snimljeno ostvarenje „Dark Relic“, ime filma odabrao na javnom konkursu, a predlog koji je pobedio je poslao ljubitelj filma iz Konektikata.

Marija igra i u filmu „Sevdah za Karima“ Jasmina Durakovića koji je prikazan na „Sarajevo film festivalu“, a pričalo se da će igrati i u filmu „Eleven Minutes“ zajedno sa Vincentom Casselom i Mickeyjem Rourkeom.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.