ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

0

BEOGRAD, 20. septembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevnici danas najviše pišu o uspehu srpske teniske reprezentacije plasmanom u finale Dejvis kupa, izazovima koji čekaju Srbiju na putu ka EU, pregovorima opozicije i drugim poltičkim temama.

BEOGRAD, 20. septembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevnici danas najviše pišu o uspehu srpske teniske reprezentacije plasmanom u finale Dejvis kupa, izazovima koji čekaju Srbiju na putu ka EU, pregovorima opozicije i drugim poltičkim temama.

ALO – O uspehu srpskih tenisera list piše pod naslovom „Heroj Janko“.

BLIC – „Tajni snimak teško optužuje lidere Mađara“, tekst o tome kako se razgovor sa partijske sednice Saveza vojvođanskih Mađara pojavio na internetu. „Srbija u finalu Dejvis kupa“, o pobedi srpskih tenisera u meču protiv Češke. „Šarić oprao više od milijardu evra“, o početku suđenja grupi Darka Šarića, osumnjičenog za šverc kokaina.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Kamata kao ljuta kazna“ list piše da građani ne treba da uzimaju kredite u bankama u kojima nisu klijenti, jer su te transakcije skupe. Uz fotografiju sa odlučujućeg meča i pobede tenisera „Srbija u finalu“. O početku suđenja Darku Šariću pred Višim sudom u Beogradu „Šarića terete njegovi“.

DANAS – „Dobre vesti iz Brisela za sada zavise od Kosova“, piše list o pripremanju godišnjeg izveštaja Evropske komisije. Ministar za KiM Goran „Bogdanović: Status treba da bude tema dijaloga s Prištinom“. O novom pravilniku za vozače u tekstu „Nova oprema neočekivani trošak“.

KURIR – O plasmanu tenisera Srbije u finale Dejvis kupa na naslovnoj srani list piše pod naslovom „Heroj Janko“.

POLITIKA – „Srbija u finalu Dejvis kupa“, piše list. O pregovorima SNS-a i DŠ-a u tekstu „Sastanak bez spektakularne završnice“. „Istorija viđena kroz naočare drugih“, o pisanju „Čitanke novije istorije jugoistočne Evrope“.

PREŠ – List piše o hapšenjima osumnjičenih za zloupotrebe u proizvodnji i prometu alkohola „Na lažnim akcizama zaradili 1,2 miliona E“. Povodom stupanja na snagu novog pravilnika za učesnike u saobraćaju: „Zimske gume obavezne tek od zime 2011“.

PRIVREDNI PREGLED – Povodom godišnjice suspenzije podrške SAD ulaganjima u Srbiju list piše „Spor oko Putnika koči investitore“. O zahtevima malih akcionara Poštanske štedionice „NBS nije nadležna da određuje cenu akcija“.

PRAVDA – O odluci Sinoda Srpske pravoslavne crkve i zabrani sveštenodejstva vladiki Artemiju: „Artemije vođa raskola“. Povodom početka pregovora opozicije list prenosi izjavu zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića: „Zajedno da pobedimo aktuelni režim“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.