Negativ i Gramofondžije u trci za MTV nagradu

BEOGRAD, 20. septembra 2010. (Beta) - Izvođači iz Srbije alternativni rok sastav "Negativ" i didžej Gramofondžija od danas se takmiče za regionalnu MTV nagradu, uz pop pevača Džibonija iz Hrvatske, bosanskohercegovačko-hrvatskog repera Eda Majku iz Hrvatske i slovenačku elektro pop grupu "Lilužame" (Leeloojamais).

Glavni i odgovorni urednik regionalnog MTV-ja Ninoslav Jovanović rekao je na konferenciji za novinare u Beogradu da je na njihovoj zvaničnoj strani www.mtv.rs od danas počelo glasanje za nagradu "Best Adria Act", koje će trajati do 15. oktobra.

Regionalni pobednici će biti proglašeni 17. oktobra i odmah ulaze u trku za nagradu "Best European Act", koja će biti dodeljena na Evropskoj dodeli MTV nagrada 7. novembra u Madridu. Do pet nominovanih za "Best Adria Act" došlo se internet glasanjem gledalaca MTV-ja za 30 izvođača.

Pevačica "Negativa", poznatog po pesmama "Ja bih te sanjala" i "Zbunjena", Ivana Peters rekla je da njen bend postoji već deset godina i da je nominacija dobra nagrada za jubilej.

Pogledajte još