Kompanija Ivančić i sinovi pravi fabriku

0

BEOGRAD, 22. septembra 2010. (Beta) – Kompanija "Ivančić i sinovi" u četvrtak će početi da gradi fabriku čvrstih farmaceutskih proizvoda u Starim Banovcima, u koju će investirati osam milona evra.

BEOGRAD, 22. septembra 2010. (Beta) – Kompanija „Ivančić i sinovi“ u četvrtak će početi da gradi fabriku čvrstih farmaceutskih proizvoda u Starim Banovcima, u koju će investirati osam milona evra.

Kako su najavili iz te farmaceutske kompanije, fabrika će omogućiti otvaranje 110 radnih mesta, a investicije će obuhvatiti i obnovu infrastukture za snabdevanje strujom, gasom i za odvođenje otpadnih voda u Starim Banovcima, koji se nalaze u blizini Beograda.

Prva fazi gradnje trebalo bi da bude završena na proleće sledeće godine, kada će biti izgrađena fabrika površine 2.700 kvadratnih metara u kojoj će biti zaposleno novih 50 radnika.

Kompanija „Ivančić i sinovi“ sa strateškim partnerom Sofarmom iz Bugarske, planira da izgradnjom fabrike proširi kapacitete primarnog i sekundarnog pakovanja, izgradi novu kontrolnu laboratoriju, skladišne, prateće i administrativne prostore, navodi se u najavi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.