Film Šerbedžija u oktobru u Sava centru

0

BEOGRAD, 22. septembra 2010. (Beta) – Debitantski film "Sedamdeset i dva dana" režisera i scenariste Danila Šerbedžije u kojem glavnu ulogu igra njegov otac Rade, imaće bioskopsku premijeru 18. oktobra u beogradskom Sava centru.

BEOGRAD, 22. septembra 2010. (Beta) – Debitantski film „Sedamdeset i dva dana“ režisera i scenariste Danila Šerbedžije u kojem glavnu ulogu igra njegov otac Rade, imaće bioskopsku premijeru 18. oktobra u beogradskom Sava centru.

„Američka penzija dede Đurađa, koju prima njegova udovica Neđa glavni je izvor prihoda ličke porodice Paripović. Pošto Neđa umre i njihova egzistencija biva ozbiljno ugrožena, glava porodice Mane sa sinom Teodorom i bratom Jojom smišlja plan: zameniti babu“, navodi se iz Sava centra.

Komedija je imala pretpremijeru u maju na marketu Kanskog festivala, a potom je prikazana u Hrvatskoj na festivalu u Puli, gde je dobila nagradu publike, „Zlatna arena“ za glavnu mušku ulogu pripala je Šerbedžiji za lika Maneta Paripovića, a za lik Joje nagrađen je Bogdan Diklić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.