Serena Vilijams odustala od Pan Pacifika

0

TOKIO, 23. septembra 2010. (Beta-AP) – Najbolje rangirana teniserka sveta, Serena Vilijams povukla se sa turnira Pan Pacifik u Tokiju kako bi se oporavila od operacije stopala.

TOKIO, 23. septembra 2010. (Beta-AP) – Najbolje rangirana teniserka sveta, Serena Vilijams povukla se sa turnira Pan Pacifik u Tokiju kako bi se oporavila od operacije stopala, saopštili su organizatori.

Vilijamsova je posekla stopalo na komad razbijenog stakla u restoranu posle pobede na Vimbldonu ove godine. Treningu se vratila početkom ovog meseca. Vilijamsova je trebalo da predvodi jaku postavu takmičenja koje će se održati od 26. septembra do 2. oktobra.
Na Pan Pacifiku učestvuju pobednica Rolan Garosa Frančeska Skjavone, vicešampionka Vimbldona, Vera Zvonarjova, zatim Jelena Janković, Karolina Voznijacki, kao i braniteljska titule, Marija Šarapova.

Posle povlačenja sa Otvorenog prvenstva SAD, Serena Vilijams je 13. septembra rekla da ne zna kada će se vratiti na teren, ali da planira da igra za američku reprezentaciju u finalu Federejšn kupa, u novembru protiv Italije.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.