Marketeatar u subotu na Trgu republike

0

BEOGRAD, 23. septembra 2010. (Beta) – Program "Marketeatar", koji je zamišljen kao svojevrsna berza pozorišnih predstava Beograda, biće realizovan, u okviru projekta "Beogradizacija Beograda", 25. septembra od 10.00 do 14.00 časova na Trgu republike u Beogradu.

BEOGRAD, 23. septembra 2010. (Beta) – Program „Marketeatar“, koji je zamišljen kao svojevrsna berza pozorišnih predstava Beograda, biće realizovan, u okviru projekta „Beogradizacija Beograda“, 25. septembra od 10.00 do 14.00 časova na Trgu republike u Beogradu.

U programu „Marketeatar“ će učestvovati Atelje 212, Beogradsko dramsko pozorište, Pozorište „Boško Buha“, Centar za kulturnu dekonatminaciju, Malo pozorište „Duško Radović“, Jugoslovensko dramsko pozorište, Opera i teatar „Madlenianum“, Narodno pzoorište u Beogradu, Pozorište lutaka „Pinokio“, Pozorištance „Puž“, Pozorište „Slavija“, Pozorište na Terazijama, Muzej pozorišne umetnosti, Savez dramskih umetnika i Zvezdara teatar.

Projekat „Beogradizacija Beograda“ je usmeren na očuvanje identiteta i kulturnog nasleđa Beograda, kao potpora kandidaturi glavnog grada Srbije za evropsku prestonicu kulture.

Cilj programa je da doprinese većoj popularizaciji scenskih umetnosti i omogući građanima i gostima Beograda da sa jednog mesta dobiju sve informacije o veoma bogatom i raznovrsnom repertoaru, programima i planovima za sledeću sezonu celokupne beogradske pozorišne scene.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.