Panonija projekat na Beogradskom džez festivalu

0

BEOGRAD, 23. septembra 2010. (Beta) – Džez sastav "Panonija projekat" na jesen namerava objaviti debitantski album "The Bridge", čija će pretpromocija biti njihov nastup 28. oktobra na "Beogradskom džez festivalu" u Domu omladine Beograda.

BEOGRAD, 23. septembra 2010. (Beta) – Džez sastav „Panonija projekat“ na jesen namerava objaviti debitantski album „The Bridge“, čija će pretpromocija biti njihov nastup 28. oktobra na „Beogradskom džez festivalu“ u Domu omladine Beograda.

„Naš prvi album je snimljen prošle godine, a izdavanje planirano za ovu godinu uz izvesno kašnjenje se očekuje ove jeseni. Nastup na ‘BJF-u’ se može shvatiti kao predpromocija albuma. Zvanična promocija je početkom novembra u Novom Sadu u ‘Studiju M'“, rekao je danas basista Vladimir Samardžić agenciji Beta.

„Panonija projekat“ je krenuo 2006. godine na inicijativu Samardžića, poznatog po radu sa rok sastavom „Smak“, i džez pijaniste Aleksandra Bahuna, inače člana Opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, iz želje da autorsku muziku inspirisanu vojvođanskim motivima i životom u panonskoj ravnici predstave u okviru džez ansambla.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.