Partizan juri šestu pobedu

BEOGRAD, 24. septembra 2010. (Beta) - Fudbaleri Partizana u petak uveče će u Beogradu dočekati Spartak iz Subotice u šestom kolu srpskog prvenstva i pokušati da nastave seriju pobeda iz dosadašnjih pet utakmica u Super ligi.

Pobeda u derbiju šestog kola Super lige crno-belima bi osigurala ostanak na liderskoj poziciji takmičenja u kome ove sezone pokušavaju da osvoje četvrtu uzastopnu titulu.

Ujedno bi bila i dobra uvertira pred duel sa slavnim Arsenalom u utorak u Beogradu u drugom kolu Grupe H Lige šampiona.

Eventualnom kiksu Partizana najviše bi se radovali u redovima najvećeg rivala Crvene zvezde, koja bi imala dva dana da se pripremi za duel za poslednjeplasiranim Čukaričkim u kome bi trebalo da prekine seriju od dva meča u kojima je pobeđivala golovima u sudijskoj nadoknadi.

Trećeplasirana Vojvodina će istog dana u Užicu gostovati kod Slobode Sevojno, koja trenutno zauzima peto mesto na tabeli.

Šesti i sedmi su OFK Beograd i Rad, koji će, takođe u nedelju, na Karaburmi igrati mali gradski derbi u kome će domaći tim pokušati da se iskupi pred svojim navijačima za eliminaciju iz Kupa Srbije od drugoligaša Teleoptika.

Borac će u Kuli gostovati kod Hajduka, Jagodina će putovati u Ivanjicu na subotnji megdan Javoru, Inđija će biti domaćin BSK-u, a Metalac će dočekati Smederevo.

 

Pogledajte još