Partizan: Pokažimo gostoprimstvo

0

BEOGRAD, 27. septembar 2010. (Beta) – Fudbalski klub Partizan pozvao je svoje navijače i sve građane Beograda da pokažu gostoprimstvo Englezima koji će doputovati da bodre Arsenal u susretu drugog kola Lige šampiona u utorak.

BEOGRAD, 27. septembar 2010. (Beta) – Fudbalski klub Partizan pozvao je svoje navijače i sve građane Beograda da pokažu gostoprimstvo Englezima koji će doputovati da bodre Arsenal u susretu drugog kola Lige šampiona u utorak.

„Sada je na svima nama da pokažemo da smo sposobni da budemo dobri domaćini u najatraktivnijem sportskom takmičenju u Evropi„, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu crno-belih (www.partizan.rs).

„U Beograd će doputovati više od 1.000 navijača Arsenala. Pokažimo naše tradicionalno gostoprimstvo, ljubaznost i otvorenost. Učinimo sve da ih dočekamo i otpratimo kao prijatelje i da Beograd napuste sa najprijatnijim utiscima o svemu viđenom i doživljenom„, dodaje se.

Grupa huligana prošle godine je batinama ubila 28-godišnjeg pristalicu francuskog Tuluza Brisa Tatona, u kafiću na Obilićevom vencu uoči utakmice Lige Evropa s Partizanom. „Ovo je prilika da izbrišemo ružne tragove iz bliske prošlosti i nemojmo je propustiti. Potpuna bezbednost i prijateljski odnos prema navijačima Arsenala narednih dana mora biti prioritet svih Beograđana“, ističe se u saopštenju Partizana.

„Ovo je prilika da izbrišemo ružne tragove iz bliske prošlosti i nemojmo je propustiti. Potpuna bezbednost i prijateljski odnos prema
navijačima Arsenala narednih dana mora biti prioritet svih Beograđana“, ističe se u saopštenju Partizana.

Uprava crno-belih je podsetila da su sve ulaznice prodate i zamolila navijače koji nemaju karte da ne dolaze na stadion u Humskoj. Navijači koji su nabavili ulaznice zamoljeni su da na stadion uđu najkasnije pola sata pre početka meča.

Apeluje se i da se na utakmicu, koja počinje u 20.45, dolazi javnim prevozom, da gledaoci odmah po ulasku na stadion zauzmu svoja mesta, a ne da se zadržavaju na ulazima, prolazima i stepenicama, prostorima koji moraju da budu potpuno prazni.

„Koristimo priliku da skrenemo pažnju da svaki pokušaj ulaska u sportsko borilište predstavlja krivično delo i povlači sa sobom zatvorsku kaznu“, dodaje se u saopštenju s obzirom da su ograde na istočnoj i zapadnoj tribini značajno snižene u skladu sa evropskim standardima.

„Navijači Partizana su već i u fudbalu i u drugim sportovima dokazali da su najbučniji i najverniji u Evropi. Potrudimo se da sutrašnja utakmica ostane upamćena po jedinstvenoj atmosferi, bez incidenata, koja će naš grad trajno obeležiti kao svetlu tačku na sportskoj mapi Evrope“, naglašava se u saopštenju Partizana.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.