Za utorak, 28. septembar 2010.

0

BEOGRAD, 28. septembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili temama vezanim za Kosovo i fudbalskoj utakmici Partizan-Arsenal.

BEOGRAD, 28. septembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili temama vezanim za Kosovo i fudbalskoj utakmici Partizan-Arsenal.

ALO – Pod naslovom „Oko za oko, telefon za telefon!“ list piše da Beograd može da isključi Albancima telefon i internet.

BLIC – „SAD žele da upravlja pregovorima o Kosovu“, o zahtevima državne sekretarke Hilari Klinton Srbiji. „Na ustoličenje u Peć ide 10.000 građana“, piše list. O zapleni imovine stečene kriminalom – „Oduzeta četiri preduzeća i 660 hektara zemljišta“.

VEČERNJE NOVOSTI – O prekidu telekomunikacija na Kosovu: „Srbima kidaju i veze“. List saznaje da se ubrzano radi na platformi Beograda za buduće pregovore s Prištinom pod naslovom „Oko stola izokola!“.

DANAS – O ostavci predsednika Kosova Fatmira Sejdijua „Sada je Tači jedina adresa“. Izjava predsednice Helsinškog odbora Sonje Biserko: „Srbija treba da podrži prijem Kosova u UN“. O predstojećoj utakmici Partizana i Arsenala: „Ništa ne očekuj, veruj u nemoguće“.

KURIR – O utakmici Partizan-Arsenal koja se igra večeras pod naslovom „Doš’o je i taj dan!“. „Polio ženu benzinom i zapalio!“, o porodičnom nasilju i pokušaju ubistva u okolini Nove Varoši.

POLITIKA – Proizvođači najavljuju „Redovno snabdevanje mlekom tek od januara“. Iz ministasrtva pravde najavljuju: „Prve kaznene elektronske narukvice od ponedeljka“.

PRAVDA – „Radnici spremaju ustanak“, o najavama štrajkova u Srbiji. „Pomiriću Nikolića i Koštunicu“, za list govori predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

PREŠ – Povodom predstojeće posete državne sekretarke SAD Hilari Klinton Srbiji list piše pod naslovom „Tadić da se sretne sa Tačijem“. O porodičnoj tragediji kod Nove Varoši: „Zapalio suprugu na kućnom pragu“. O utakmici Partizana i Arsenala: „Tobdžije u Beogradu“.

PRIVREDNI PREGLED – „Škundrić: Srbiji treba nuklearka“, ministar energetike Petar Škundrić kaže da će se u narednih 30 godina potrebe Srbije za energijom udvostručiti. „Ulaganje u Dunav i evropsku budućnost“, o usvajanju Dunavske strategije.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.