Krstajić: Čestitam saigračima

BEOGRAD, 28. septembra 2010. (Beta) - Kapiten Partizana Mladen Krstajić rekao je da je njegova ekipa, uprkos porazu od 1:3, ostavila dobar utisak u susretu sa Arsenalom u Ligi šampiona, ali da nije mogla da se sa igračem manje odupre kvalitetnijem protivniku.

"Dobro smo se suprotstavili Arsenalu, posebno u prvom poluvremenu. Kasnije nas je isekao taj crveni karton za Marka Jovanovića, koji možda i nije morao da bude dosuđen", rekao je Krstajić za Radio-televiziju Srbije.

Jovanović je isključen u 57. minutu zato što je kao poslednji igrač odbrane sa leđa oborio Maruanea Šamaka u svom kaznenom prostoru. Golman Partizana Vladimir Stojković tada je odbranio penal Andreju Aršavinu, ali su crno-beli u nastavku meča primili dva gola.

Imali su, međutim, šanse da se vrate. Kleo je u 84. minutu imao priliku sa penala, dok je Ivica Iliev pokušao u sudijskoj nadoknadi sa 10 metara. Oba puta mrežu Arsenala spasao je golman Lukaš Fabijanski.

"Dali smo svoj maksimum i čestitam saigračima na tome. Ovim mladim igračima mnogo će značiti ovo iskustvo. Biće im plus u životu... Ostavili smo dobar utisak, ali Arsenal je veliki tim, kvalitetniji od nas", kazao je Krstajić.

Pogledajte još