Pižon vratio Stojkovića, na spisku i Lomić i Rajković

0

BEOGRAD, 1. oktobra 2010. (Beta) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović vratio je u tim golmana Vladimira Stojkovića, a na spisak igrača uvrstio je i Slobodana Rajkovića i Marka Lomića.

BEOGRAD, 1. oktobra 2010. (Beta) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović vratio je u tim golmana Vladimira Stojkovića, a na spisak igrača za utakmice protiv Estonije i Italije u kvalifikacijama za EP uvrstio je i Slobodana Rajkovića i Marka Lomića.

Stojković, posle tri utakmica pauze, zahvaljujući dobrim odbranama u dresu Partizana, vratio u reprezentaciju.

Lomić je za nacionalni tim debitovao u aprilu ove godine, kada su „orlovi“ savladali domaći Japan sa 3:0, ali su tada za Srbiju igrali samo fudbaleri iz srpskih klubova. Rajković je do sada odigrao dve utakmice za seniorsku reprezentaciju Srbije, kada je „orlove“ sa klupe predvodio Miroslav Đukić.

U odnosu na ranija okupljanja reprezentacije, na današnjem spisku reprezentativaca, nema odbrambenog fudbalera Antonija Rukavine, ni napadača Marka Pantelića.

Selekcija Srbije igra 8. oktobra u Beogradu protiv Estonije, a četiri dana kasnije „orlovi“ gostuju u Đenovi. Posle prva dva kola u Grupi C kvalifikacija Srbija je druga sa dva boda manje od vodeće Italije.

Na spisku selektora Petrovića nalaze se:

Golmani: Vladimir Stojković, Andjelko Djuričić i Željko Brkić.

Odbrana: Branislav Ivanović, Pavle Ninkov, Nemanja Vidić, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Slobodan Rajković, Ivan Obradović  i Marko Lomić.

Sredina: Dejan Stanković, Gojko Kačar, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Nenad Milijaš, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Miloš Ninković i Milan Jovanović.

Napad: Nikola Žigić, Danko Lazović i Dragan Mrdja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.