Restoran La Bodega

Simpatični dorćolski restoran La Bodega je mesto gde se mešaju boje i zvuci Latinske Amerike sa duhom Beograda. Prelepa bašta je jedan od glavnih aduta ovog mesta. Zidovi oslikani toplim, veselim bojama koje dominiraju u čitavom enterijeru čine ovaj restoran, pravom oazom za uživanje.

Kapacitet unutrašnjeg dela je do 40 sedećih mesta, a ukoliko ste raspoloženi za opušteniju varijantu, možete klopati i za šankom.

U meniju koji nije previše obiman sigurno ćete pronaći ukus koji vam odgovara. Nazivi jela su neobično zanimljivi i na slikovit način dočarajavu specijalitete.

Od predjela izdvajaju:Pate de guda, namaz paštete od dimljene svinjeske butkice, Kvaštetu, paštetu od pačije džigerice i Macho carpaco, tanko sečeni marinirani goveđi biftek. Paradajz supa sa votkom nosi titulu najzanimljivijeg toplog predjela.
Cena predjela od 220 do 350 dinara.

Paste pripremaju obične i integralne.Chiquita sa piletinom vrganjima i šampinjonima, Hasta la Pasta sa gamborima i rukolom, Divlja carbonara, pasta sa kobasicom od divljači, jaja, slanine i parmezana i još poneke....
Cene: pasti od 480 do 630 dinara.

Specijalitet sa kobasicom od divljači i domaće svinje, na metar. Dovoljno za uzvik iznenađenja:Caramba! Pileći bataci punjeni kobasicama i semenkama bundeva, predstavljaju specijalitet koji sa pravom nosi naziv Bildovano pile.

Choko Loko biftek je specijalitet koji će vas naterati da zavolite neobične kombinacije ukusa. Čokolada se gotovo i ne oseća, pa i nije potpuno ispravno reći da je ovo namenjeno onima koji vole slatko- slane kombinacije.
Cene: glavnih jela od 580 do 1150 dinara.

Četvrtkom je riblje veče.Tada je u ponudi sveža riba, a tokom cele nedelje možete uživati u Ribljim zalogajima.
Specijalitet Carneval je pravi karneval ukusa:ražnjići sa piletinom, gamborima i ananasom.Preporučuju još i rižoto od gambora sa tikvicama i pesto tuna.
Cene: od 590 do 1200 dinara.

La Bodega u prevodu znači vinski podrum.Treba li još nešto da vam kažemo kada je u pitanju vinska karta?

Tekst: Marija Milenković

Pogledajte još