Đavo

"Đavo“ (Devil) je prvi deo "Noćnih hronika“, serijala o strašnim pričama koje je smislio M. Night Shyamalan ("Šesto čulo“, "Znaci“) i koje sada pretvara u filmove s mladim režiserskim nadama.

Pet neznanaca iz Filadelfije započeće svoj dan rutinski. Ušetaće u poslovnu zgradu i ući u lift. Sastaće se u ovom zatvorenom i skučenom prostoru koji su primorani da dele, i niko neće obraćati pažnju jedno na drugo. Zajedno će biti samo par trenutaka. Ali ono što će isprva delovati kao slučajno dešavanje ispostaviće se da je sve samo ne slučajno kada se lift zaglavi. Sudbina je došla po svoje. Danas će ovi neznanci razotkriti svoje tajne i svesti račune za svoje grehe.

Užasne stvari počinju da se dešavaju jednom po jednom, a sumnja u to ko je odgovoran za sve to prebacivaće se s jednog na drugog... sve dok ne dođu do užasavajuće istine: jedan od njih je Đavo, lično.

Dok ljudi spolja budu bezuspešno pokušavali da ih oslobode, ostali saputnici će shvatiti da je jedini način da prežive da se suoče s porocima koji su ih i doveli dovde.

Pogledajte još