Adrijano želi da ostane u Romi

0

BEOGRAD, 2. decembra 2010. (Beta) – Fudbaler Rome Adrijano ostaće u tom italijanskom klubu najmanje do kraja sezone, rekao je njegov agent Gilmar Rinaldi.

BEOGRAD, 2. decembra 2010. (Beta) – Fudbaler Rome Adrijano ostaće u tom italijanskom klubu najmanje do kraja sezone, rekao je  njegov agent Gilmar Rinaldi.

„Adrijanov ugovor sa Romom ističe 2013. godine i ostaće u Rimu. Ali, moraćete da pitate upravu italijanskog kluba da li ozblijno računa na njega„, rekao je Rinaldi brazilskim medijima.

Uprava brazilskog kluba Korintijansa izrazila je želju da dovede Adrijana tokom januarskog prelaznog roka, pošto 28-godišnji napadač ne dobija priliku u Romi, pored Mirka Vučinića, Frančeska Totija i Marka Borijela.

„Ako Adrijano želi da se vrati u Brazil i igra za Korintijans onda ću da uradim sve kako bi se taj transfer ostvario„, rekao je on.

„Ronaldo me je pitao da li mogu da dovedem Adrijana u Korintijans, odgovorio sam mu da sve zavisi od klubova. Adrijano želi da ostane u Romi„, dodao je Rinaldi.

Adrijano je karijeru počeo u Flamengu, igrao je još za Inter, Fiorentinu, Parmu i Sao Paolo, a u julu ove godine potpisao je trogodišnji ugovor sa Romom.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 48 utakmica i postigao 27 golova.

 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.