Dragan Šormaz novi poslanik Srpske napredne stranke

0

BEOGRAD, 3. decembra 2010. (Beta) – Dosadašnji nezavisni poslanik u Skupštini Srbije Dragan Šormaz prešao je u Srpsku naprednu stranku (SNS) i ubuduće će biti član poslaničkog kluba "Napred Srbijo", rečeno je danas u toj stranci.

BEOGRAD, 3. decembra 2010. (Beta) – Dosadašnji nezavisni poslanik u Skupštini Srbije Dragan Šormaz prešao je u Srpsku naprednu stranku (SNS) i ubuduće će biti član poslaničkog kluba „Napred Srbijo“, rečeno je danas u toj stranci.

Na konferenciji za novinare, zamenik predsednika „naprednjaka“ Aleksandar Vučić rekao je da Šormazov prelazak u SNS nije veliko iznenađenje za ljude koji prate političku scenu i dodao da je nekadašnji poslanik Demokratske stranke Srbije u SNS prešao jer želi promene u državi, a ne novac i privilegije.

Šormaz je kazao da je aktuelna vlada jedna od najnesposobnijih u istoriji Srbije i da će u redovima SNS moći da se mnogo aktivnije bori za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora koji bi doneli neku novu vlast, sposobnu da popravi veoma loše stanje u državi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.