ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

0

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama uglavnom se bave poplavama koje su pogodile Srbiju i region i prvim susretima u finalu teniskog Dejvis kupa u Beogradu.

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama uglavnom se bave poplavama koje su pogodile Srbiju i region i prvim susretima u finalu teniskog Dejvis kupa u Beogradu.

ALO – Supruga hašnkog begunca Ratka Mladića, Bosiljka tvrdi „Moj Ratko se nikada neće predati!“

BLIC – Blic u članku o poplavama pod naslovom „Drina široka pet kilometara“, piše da je poplavljeno 1.500 kuća. Pod naslovom „Asanž: Amerikanci hoće da me ubiju“, list piše da se oglasio osnivač Vikiliksa. Finalu Dejvis kupa između Srbije i Francuske posvećen je naslov „Novak sačuvao nadu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O izgradnji beogradskog metroa „Francuzi grade metro“. List o samoubistvu u pritvoru Policijske stanice Čukarica piše pod naslovom „Zemunac se obesio u policiji“.

DANAS – Dnevnik piše da su visoki vodostaji reka izazvali poplave u Srbiji i regionu i da je „Sliv Drine pod vodom“. „Monfis i Đoković do pobeda ubedljivo“, naslov je posvećen prvim mečevima Dejvis kupa. Pod naslovom „Nišlije podrzale Petrovića“, list piše da bi u subotu uveče trebalo da bude saopštena lista kandidata za funkcije u Demokratskoj stranci.

KURIR – Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma o istraži protiv pevačice Svetlane Ražnatović „Ceca nema gde da beži“. List piše i o poslovanju Miroslava Miškovića „Gori od zemljotresa – Mišković ostavio Kraljevo bez lekova“.

POLITIKA – Šef UNMIK-a Lamberto Zanijer kaže za Politiku „Zastupaću UN u razgovorima Beograda i Prištine“. List, u vezi sa pitanjima na koja Srbija mora da odgovori u procesu kandidature za EU, ocenjuje da će „Neki odgovori na upitnik Evropske komisije možda biti tajni“.

PRAVDA – Razgovor sa premijerom Kosova u ostavci Hašimom Tačijem „Neće biti pregovora o poretku Kosova“. O plavama u Srbiji „Seoba u brda“.

PREŠ – List piše da „Vlada kupuje avion za 30 miliona evra“ O dejviskup meču Srbija-Francuska „Nole spasava Srbiju“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.