Šeherzada stiže u Beograd?

Poslednja epizoda turske sapunice "1001 noć" biće emitovana u petak, 10. decembra, na "Prvoj“ , a kako "Blic" nezvanično saznaje, ova televizija odlučila je da obraduje  fanove lepe Šeherezade, pa glavna glumica Berguzar Korel krajem sledeće nedelje dolazi u Beograd.

Serija "1001 noć" posle sedam meseci emitovanja uskoro dobija svoj epilog. Oni nestrpljivi, koji je gledaju unapred, na popularnom "Jutjubu" kažu da je kraj potpuno nepredvidiv i neverovatan.

Kako su fanovi u Srbiji potpuno fascinirani glavnom junakinjom, a bili su pomalo tužni što je Berguzar nedavno posetila Zagreb, a Beograd zaobišla, "Prva" je odlučila da se oduži svojim vernim gledaocima.

Prema nezvaničnim informacijama, Berguzar Korel posetiće srpsku prestonicu kako bi se družila sa fanovima i zajedno s njima, još jednom odgledala završetak serije koja joj je donela veliku slavu.


Berguzar Korel
je imala nekoliko značajnih uloga pre Šeherezade, ali nijedna joj nije donela ovoliku popularnost. U vreme početka snimanja serije, bila je verena za dugogodišnjeg dečka, a njen kolega i partner iz serije Halit Ergenc bio je u srećnom braku. Međutim, tokom snimanja brojnih romantičnih scena, kada je glumački par glumio veliku ljubav i bliskost, proradile su emocije, pa se javila hemija koja je učinila svoje. Halit je ostavio ženu, a Berguzar verenika. Iako su pljuštale osude sa svih strana, par se izborio za svoju sreću, pa su se i venčali u avgustu prošle godine.

Pretpostavlja se da je ovu sapunicu pratilio oko dva miliona gledalaca.

Pogledajte još