Početak kampanje Srbija zemlja nauke i tehnologije

0

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) – Na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" u subotu je postavljen bilbord sa likom tog naučnika i taj prizor će, ubuduće, biti prva slika koju putnici ugledaju kada uđu na teritoriju Srbije.

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) – Na beogradskom Aerodromu „Nikola Tesla“ u subotu je postavljen bilbord sa likom tog naučnika i taj prizor će, ubuduće, biti prva slika koju putnici ugledaju kada uđu na teritoriju Srbije.

Bilbord na terminalu za dolaske postavljen je u okviru kampanje „Srbija zemlja nauke i tehnologije“ koju sprovodi resorno ministarstvo uz podršku beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“.

Bilbord je otkrio ministar nauke i tehnološkog razvoja Božidar Đelić poručivši da je to „suptilan, ali delotvoran korak koji pokazuje da je budućnost Srbije u razvoju nauke i tehnologije“.

„Prvi utisak svakog stranca, svakog pripadnika naše dijaspore i svakog građanina koji se vraća u domovinu biće da je Srbija zemlja nauke i tehnologije. Ona to već jeste, ali mora da postane u još većoj meri“, kazao je Đelić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.