Dodeljene nagrade Virtus za društveno odgovorno poslovanje

0

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) – Nagrade "Virtus" za društveno odgovorno poslovanje kompanija u Srbiji za 2010. godinu, dodeljene se u subotu, a glavna nagrada za doprinos na nacionalnom nivou pripala je Eurobanci EFG.

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) – Nagrade „Virtus“ za društveno odgovorno poslovanje kompanija u Srbiji za 2010. godinu, dodeljene se u subotu, a glavna nagrada za doprinos na nacionalnom nivou pripala je Eurobanci EFG.

Četvrta godišnja nagrada „Virtus“ za poslovnu filantropiju dodeljena je u Domu Narodne skupštine Srbije u još pet kategorija, preduzećima i kompanijama koja su svojom podrškom društvenim ili neprofitnim akcijama ili organizacijama dala doprinos široj zajednici.

Eurobank EFG je glavnu nagradu dobila za niz akcija i projekata koje je podržala iz oblasti obrazovanja, zdravstva, zaštite životne sredine i integracija osoba sa invaliditetom.

Specijalnu nagradu za medijski doprinos pripala je Radio televiziji Srbije za akciju širenja ideje o doniranju organa „Produži život“, koja je, kako je istaknuto na skupu, omogućila da se u Srbiji za godinu dana uradi više kadaveričnih transplantacija organa nego do sada.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.