FSS osudio napad huligana

0

BEOGRAD, 5. decembra 2010. (Beta) – Fudbalski savez Srbije osudio je napad huligana na prostorije Crvene zvezde i naveo da "otvoreno ustaje" protiv "svih zala neprimerenih humanosti i suštini sporta".

BEOGRAD, 5. decembra 2010. (Beta) – Fudbalski savez Srbije osudio je napad huligana na prostorije Crvene zvezde i naveo da „otvoreno ustaje“ protiv „svih zala neprimerenih humanosti i suštini sporta“.

„Fudbalski savez Srbije najoštrije osuđuje jučerašnje nemile scene…U poslednje vreme, a na osnovama principa UEFA ‘nulte tolerancije’ FSS otvoreno ustaje u borbu protiv svih zala neprimerenih humanosti i suštini sporta„, saopštio je Savez.

Grupa huligana, koji navijaju za Partizan, kamenicama je oštetila prostorije na stadionu i probala da se fizički obračuna sa upravom Zvezde, ali ih je policija sprečila u tome, a onda i privela.

„Izražavamo duboko uverenje da će (huligani) biti suočeni sa odgovarajućim kaznama, a da će naša osuda i zajednička borba svih fudbalskih struktura u saradnji sa državnim organima zauvek eliminisati ovakve scene iz domaćeg sporta“, navodi se u saopštenju.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.