Tevez srećan u Sitiju

BEOGRAD, 7. decembra 2010. (Beta) - Fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez rekao je da mu nedostaje njegova porodica, ali da ne namerava da ode iz engleskog kluba, pošto je srećan u Sitiju.

Tevez je nedavno otputovao u Argentinu da poseti porodicu, a lokalni mediji su preneli njegovu izjavu da razmišlja o povlačenju. Fudbaler Sitija rekao je da su mediji tačno preneli njegove reči, ali da ne planira da uskoro završi karijeru.

"Srećan sam ovde (u Sitiju). Zaista jesam. Nedostaje mi porodica, kao što nedostaje svakom čoveku koji je odvojen od svoje dece. Ali, ne nameravam još da se povučem", rekao je Tevez britanskim medijima.

"Kada se posvetite nečemu, kao što sam se ja posvetio Sitiju, morate nešto da žrtvujete. Kada završim posao imaću mnogo vremena za moju decu", dodao je on.

Tevez i trener Mančester sitija Roberto Mančini se ne slažu najbolje. Poslednji u nizu incidenata dogodio se u subotu, na utakmici protiv Boltona, kada je Mančini pred kraj meča zamenio 26-godišnjeg Argentinca. To je naljutilo Teveza koji je besno vikao na Mančinija.

Tevez je postigao jedini gol na utakmici, u četvrtom minutu.

"To se dešava u svakom klubu. Postoje dobre i loše vibracije, a najvažnije je da mi igrači 'guramo' zajedno i da dajemo sve od sebe za klub", rekao je on.

"Sve što se na terenu i u svlačionici dogodi (izmedju Teveza i trenera) tamo i ostaje, a ja ću nastaviti da se borim za klub", dodao je Tevez.

Pogledajte još