Ivanović odlazi iz Čelsija

BEOGRAD, 7. decembra 2010. (Beta) - Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović mogao bi da ode sa Stamford Bridža ako se ne vrati na svoju poziciju u timu, rekao je agent srpskog reprezentativca Dejan Joksimović.

Ivanovićev ugovor sa Čelsijem ističe za godinu i po dana, a mediji spekulišu da bi srpski fudbaler mogao da pređe u Inter ili Real Madrid. Joksimović je rekao da je njegov klijent srećan na Stamford Bridžu, ali da 26-godišnji fudbaler želi da igra na poziciji centralnog beka.

Joksimović je rekao da je njegov klijent srećan na Stamford Bridžu, ali da 26-godišnji fudbaler želi da igra na poziciji centralnog beka.

"Njegov ugovor ističe za godinu i po dana i sve je u redu, ali jedini problem Branislava Ivanovića je mesto u timu. On bi više voleo da igra na poziciji centralnog beka, umesto na levom beku, poziciji na kojoj u poslednje vreme igra", rekao je Joksimović za Dejli Mejl.

Joksimović je rekao da će, kada dodje vreme, razgovarati sa upravom Čelsija, ali da bi u slučaju da pregovori propadnu, Ivanović mogao da predje u neki od velikih evropskih klubova.

"Razgovaraćemo sa Čelsijem. Ako mu ponude novi ugovor i dogovorimo se oko svih stvari, Ivanović će produžiti saradnju. Ali, ako se to ne dogodi, razmotrićemo mogućnost prelaska u neki veliki klub, kao što je Inter", rekao je on.

"Ali, za sada, ništa ne planiramo", dodao je Joksimović.

 

Pogledajte još