Za četvrtak, 9. decembar 2010. godine

BEOGRAD, 9. decembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama i dalje pišu o odluci vlasti u Srbiji da ne prisustvuje dodeli Nobelove nagrade za mir, hapšenju osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, kao i o drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Vuk Jeremić leti zbog Nobela?!" list piše o ministru spoljnih poslova Vuku Jeremiću. "Pobediću Partizan i ovaj put!!!", poručuje novi trener i bivši igrač fudbalskog kluba Crvene Zvezda Robert Prosinečki.

BLIC - "Naši intelektualci uz Asanža", junak 21. veka, piše list. "Vlada za bojkot Nobela, Tadić protiv", Srbija neće promeniti odluku koja je šokirala Evropu.

VEČERNJE NOVOSTI - Istraga o stradanju Nebojše Simeunovića: "Smrt sudije u dva tajna spisa". O Zakonu o imovini - "Novi zakon na kvadrat".

DANAS - "Jeremić na udaru i u Beogradu i u Briselu", povodom odluke da predstavnik Srbije ne prisustvuje dodeli Nobelove nagrade za mir.

KURIR - O novom treneru FK Crvena zvezda Robertu Prosinečkom pod naslovom "Žena me pustila u Zvezdu".

POLITIKA - "Beogradu duguju 23 milijarde dinara", o izbegavanju plaćanja dospelih obaveza. "Socijalni dijalog u ćorskokaku", mora li država da se drži principa reprezentativnosti u vreme krize.

PRAVDA - "Rano za pomirenje Srba i Albanaca", piše list. "Neuspela potraga za Goranom Hadžićem", o prettresu kuća rođaka haškog begunca.

PREŠ - O smanjenju kazne Veselinu Šljivančaninu - "Šljivančaninu 10 godina". "Vuk opet iznervirao Evropu", o ministru spoljnih poslova Vuku Jeremiću. "Policajci 'puntom' pregazili devojčicu", o nezgodi u Batajnici.

PRIVREDI PREGLED - "Kinezi revitalizuju TE Kostolac B", piše list. "Smene na čelu JAT ervejza", o avio kompaniji.

Pogledajte još