Aerobik hepening na Košutnjaku

0

BEOGRAD, 9. decembra 2010. (Beta) – Beogradski Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja obeležiće 64. godišnjicu "Aerobik hepeningom" u hali na Košutnjaku, najavili su organizatori.

BEOGRAD, 9. decembra 2010. (Beta) – Beogradski Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja obeležiće 64. godišnjicu „Aerobik hepeningom“ u hali na Košutnjaku, najavili su organizatori.

„Aerobik hepening“ održaće se u subotu 11. decembra od 15 do 19 sati u sportskoj hali Fakulteta u Ulici Blagoja Parovića 156, ulaz će biti besplatan, a pozvani su svi ljubitelji grupnih fitnes programa.

Učesnici će imati priliku da vežbaju u ritmu: „zumba“ aerobika, „miks“ aerobika, „kik“ aerobika, „tae boa“ aerobika, „klasik“ aerobika, „džezersajza„, a vodiće ih članovi Ninas tima, Korpore, Hil Džim-a.

Prikaz svog rada pripremili su i studenti rekreacije druge godine strukovnih i cetrvrte godine akademskih studija Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja.

Specijalni gosti „Aerobik hepeninga“ biće članovi fitnes kluba Beo Džim sa najmlađim predstavnicima i aktuelnim svetskim prvakinjama u takmicenju FIT KID dece od 8.00 i do 12.00.

O učesnicima brinuće se tim Centra za prevenciju hronicnih nezaraznih bolesti Doma zdravlja sa Čukarice.

Organizatori „Aerobik hepeninga“ su studenti rekreacije sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu i Udruženje stručnjaka za rekreaciju Beograda.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.