Žerar Deparđe u adaptaciji romana Jana Martela

0

LOS ANĐELES, 9. decembra 2010. (Beta) – Francuski glumac Žerar Deparđe pridružio se glumačkoj postavi filmske adaptacije bestselera Jana Martela "Life of Pi", objavio je list Varajeti.

LOS ANĐELES, 9. decembra 2010. (Beta) – Francuski glumac Žerar Deparđe pridružio se glumačkoj postavi filmske adaptacije bestselera Jana Martela „Life of Pi“, objavio je list Varajeti.

Uloge u filmu koji će snimiti Ang Li prihvatili su i Irfan Kan i Adil Husain. Ranije je saopšteno da će glavnu ulogu u filmu igrati Suradž Šarma. Indijska glumica Tabu pregovara o ulozi majke junaka filma, Kan će igrati odraslog junaka, a Husain njegovog oca. Deparđe je dobio ulogu Kuvara.

Martelov roman govori o dečaku koji, posle brodoloma u kojem je potonuo brod koji je prevozio stanare zoološkog vrta njegovog oca, plovi u čamcu za spasavanje sa bengalskim tigrom i još tri divlje životinje. Snimanje filma počeće u prvim mesecima sledeće godine. Film će biti snimljen u 3D tehnici, po scenariju Dejvida Magija. U bioskope će stići u decembru 2012.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.