Inter pregovora sa Kapelom

0

BEOGRAD, 9. decembra 2010. (Beta) – Uprava Intera počela je pregovore sa selektorom reprezentacije Engleske Fabijom Kapelom oko mogućeg preuzimanja trenerskog posla u tom italijanskom fudbalskom klubu.

BEOGRAD, 9. decembra 2010. (Beta) – Uprava Intera počela je pregovore sa selektorom reprezentacije Engleske Fabijom Kapelom oko mogućeg preuzimanja trenerskog posla u tom italijanskom fudbalskom klubu, preneli su mediji.

Uprava Intera nije naročito zadovoljna rezultatima i radom trenera Rafaela Benitesa, pogotovo posle poraza u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja u Ligi šampiona od Verdera iz Bremena (0:3).

Predsednik Intera Masimo Morati zbog toga traži moguće zamene za Španca, a list Korijere delo sport naveo je da su pojedini članovi uprave italijanskog šampiona kontaktirali Kapela, koji radi pod velikim pritiskom u Engleskoj zbog rane eliminacije sa Svetskog prvenstva.

Mediji navode da je Kapelo najozbiljniji kandidat, ali pominju se i Dijego Simeone, Valter Zenga, Leonardo, kao i trener Barselone Pep Gvardiola.

Morati je rekao da se oseća „izdanim“ posle poraza od Verdera.

„Benites mora da pokaže karakter, ili nećemo ništa osvojiti. Osećam se izdanim, kao i uvek posle poraza. Više nema izgovora. Moramo da osvojimo Svetsko klupsko prvenstvo“, rekao je Morati, ali nije želeo da pojasni da li će u slučaju neuspeha na Svetskom klupskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Benites biti otpušten.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.