Lukić: Ne treba nam liga zbog nostalgije

0

BEOGRAD, 9. decembra 2010. (Beta) – Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić rekao je da bi mnogo stvari moralo da se poklopi da bi se osnovala i igrala Jadranska liga, i da se crveno-beli zalažu za osnivanje lige "južnog toka".

BEOGRAD, 9. decembra 2010. (Beta) – Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić rekao je da bi mnogo stvari moralo da se poklopi da bi se osnovala i igrala Jadranska liga, i da se crveno-beli zalažu za osnivanje lige „južnog toka“.

„Da bi se igrala Jadranska liga, mnogo stvari bi moralo da se poklopi: bezbednosne, finansijske, političke. Ne treba da trčimo pred rudu. Crvena zvezda sama ne bi mnogo doprinela hrvatskom fudbalu, kao što ni Dinamo, ni Hajduk, ne bi mnogo pomogli srpskom fudbalu koji bi trpeo da Zvezda ne igra u Kruševcu, Jagodini ili Nišu„, rekao je Lukić novinarima na konferenciji za novinare povodom predstavljanja trenera Roberta Prosinečkog.

„Mi smo za neku širu ligu, iako su nas često pogrešno razumeli. Mi smo za neku ligu južnog toka, u kojoj bi učestvovali timovi iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Ukrajine, Rusije, Grčke i Rumunije. Samo takva liga bi imala perspektivu, kada bi u njoj igrali Olimpijakos, Panatinaikos, Fenerbahče i Steaua“, dodao je on.

Lukić je rekao da ne treba osnivati ligu zbog nostaligije.

„Ne treba nam liga samo radi nostalgije, a utopijski je verovati u ligu bez finansijske podrške„, dodao je on.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.