Subota, 11. decembar 2010. godine

BEOGRAD, 11. decembra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote spekulišu o sudbini šefa diplomatije Vuka Jeremića i raznim društvenim i ekonomskim temama.

BLIC - Pod naslovom "Smena Jeremića za nedelju dana" list piše o tome da je ministar spoljnih poslova ostao bez podrške nakon odluke da Srbije bojkotuje dodelu Nobelove nagrade. "Teniseri hoće Radujka za predsednika Saveza", naslov je teksta o predstojećoj izbornoj skupštini u Teniskom savezu Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI - "Kasni gradnja Koridora", kaže za list ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović. Pod naslovom "Njegoš i sa 32 slova" list piše da se štapma "Gorski vijenac" i na crnogorskom jeziku.

DANAS - Pod naslovom "Tadić i Jeremić nikad u gorim odnosima" list piše o posledicama kolebanja Srbije povodom dodele Nobelove nagrade za mir. "Sanader uhapšen u Austriji", o hapšenju bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera.

POLITIKA - "Bande kriminalaca zajedno rade sa obe strane Ibra", kaže za list šef Euleksa Gzavije Bo de Marnjak. "Peking neće promeniti stav prema Srbiji", kaže ambasador Kine u Beogradu Vei Đinghua. "Vikiliks: SAD i EU ubeđivale Beograd da se odmakne od Kosova", o dokumentima koje je objavio Vikiliks.

ana/dar

Pogledajte još