Robert Patinson želeo da bude reper

0

LONDON, 12. decembra 2010. (Beta) – Jedan od junaka vampirskog serijala "Sumrak saga", Robert Patinson otkrio je da je kao dečak bio "opsednut" Eminemom i da je imao običaj da snima njegove numere.

LONDON, 12. decembra 2010. (Beta) – Jedan od junaka vampirskog serijala „Sumrak saga“, Robert Patinson otkrio je da je kao dečak bio „opsednut“ Eminemom i da je imao običaj da snima njegove numere.

„Imam celu kolekciju traka sa snimcima kako repujem u vreme kad sam imao 13 godina. Želeo sam da budem reper, pa imam stotine i stotine traka. Veoma su zabavne“, rekao je Patinson časopisu Top of d pops. „Bio sam opsednut Eminemom kad sam bio mlađi. Kad se prvi put pojavio ja sam imao oko 12 godina i postao sam fanatik njegovo CD-a `Slim Shady’. Mislim da je on genije“, dodao je 24-godišnji glumac.

Patinson je ispričao i da je većinu tekstova za svoje pesme „pozajmio od drugih“. „Bile su u stilu `rastao sam na ulici’ što je čista farsa pošto sam odrastao u vrlo prijatnom delu Londona. Nimalo nalik na geto“, naveo je.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.