Fizički kontakt sa ženom princa Čarlsa

0

LONDON, 12. decembra 2010. (Beta-AP) – Studenti koji su u britanskoj prestonici Londonu demonstrirali zbog povećanja školarina imali su "fizički kontakt" sa ženom princa Čarlsa tokom napada na vozilo u kojem je bio taj par, rekla je u nedelju sekretarka za unutrašnje poslove, Tereza Mej.

LONDON, 12. decembra 2010. (Beta-AP) – Studenti koji su u britanskoj prestonici Londonu demonstrirali zbog povećanja školarina imali su „fizički kontakt“ sa ženom princa Čarlsa tokom napada na vozilo u kojem je bio taj par, rekla je u nedelju sekretarka za unutrašnje poslove, Tereza Mej.

Mej, međutim, nije želela da potvrdi izveštaje prema kojima je vojvotkinja od Kornvola Kamila „džarnuta“ tom prilikom štapom.

Kabinet princa Čarlsa, takođe je odbio da komentariše te navode, ali je naglasio da par nije tražio medicinsku pomoć pošto je njihov „rols rojs“ napadnut kada se u četvrtak našao zaglavljen u gomili demonstrata.

Studenti, nezadovoljni gotovo trostrukim povećanjem školarina, udarali su kraljevski automobil motkama, pesnicama i flašama, uzvikujući „Dole s njihovim glavama“, pre nego što je vozilo uspelo da se probije kroz gomilu i ode odatle.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.