Za ponedeljak, 13. decembra 2010. godine

0

BEOGRAD, 13. decembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas najviše pažnje posvećuju parlamentarnim izborima na Kosovu i drugim društvenim i ekonomskim temama iz zemlje i sveta.

BEOGRAD, 13. decembra 2010. (Beta) – Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas najviše pažnje posvećuju parlamentarnim izborima na Kosovu i drugim društvenim i ekonomskim temama iz zemlje i sveta.

ALO – Pod naslovom „Srđan napadao Slobu, dobio funkciju od Ivice“, o pristupanju režisera Srđana Dragojevića Socijalističkoj partiji Srbije. „Raskinuli Novak i Jelena?!“, o prekidu dugogodišnje veze tenisera Novaka Đokovića.

BLIC – „DS Dačiću nudi mesto premijera“, naslov je lista o planovima za promene u vladi. „Novi inflatorni udar u januaru“, najava je teksta o prognozama Narodne banke Srbije o rastu cena.

VEČERNJE NOVOSTI – „Novi dokazi o Šariću“, izjava je državnog sekretara ministarstva pravde Slobodana Homena. „Skuplji zajam u dinarima!“, o kreditima u Srbiji.

DANAS – „Glasalo 47,8 odsto birača“, naslov je lista o kosovskim parlamentarnim izborima. „Za ulazak u NATO potrebna politička volja“, izjava je državne sekretarke u ministarstvu odbrane Tanje Miščević.

KURIR – O govoru predsednika SDPS-a Rasima Ljajića na osnivanju gradskog odbora: „Narod veruje farmerima, ne političarima!“. „Trener Partizana pogođen u glavu!“, o kamenovanju autobusa srpskog košarkaškog kluba u Zadru.

POLITIKA – „Srbija između neutralnosti i atlantskih integracija“, tekst o ulasku Srbije u evropske integracije. „Vanredni izbori na Kosovu“, najava je teksta o izborima na Kosovu.

PRAVDA – List piše o tvrdnjama ekonomiste Branka Dragaša: „Tajkuni platili ubistvo Zorana Đinđića“. „Žene samo dekor u srpskoj politici“, o tome da ključne odluke u zemlji donose muškraci.

PREŠ – „Mutirao virus svinjskog gripa“, najveći je naslov o virusu H1N1. „Na ‘besne’ motore u bušnim čizmama“, o novim motorima MUP-a i pored brojnih drugih nedostataka.

PRIVREDNI PREGLED – Predsednik UO „Imleka“ traži podršku predsednika Srbije u tekstu naslovljenom „Od Nove godine biće i putera“. „Gradnja Južnog toka počinje u Srbiji?“, piše list.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.