Spot za pesmu Džastina Bibera najgledaniji na Jutjubu

0

NJUJORK, 13. decembra 2010. (Beta) – Spot za pesmu "Baby" kanadskog pevača Džastina Bibera bio je najgledaniji muzički video na sajtu Jutjub, objavio je u ponedeljak Em-Ti-Vi njuz. Taj Biberov spot je na sajtu za razmenu video materijala pogledan više od 408 miliona puta.

NJUJORK, 13. decembra 2010. (Beta) – Spot za pesmu „Baby“ kanadskog pevača Džastina Bibera bio je najgledaniji muzički video na sajtu Jutjub, objavio je u ponedeljak Em-Ti-Vi njuz. Taj Biberov spot je na sajtu za razmenu video materijala pogledan više od 408 miliona puta.

Na listi 10 najgledanijih su i njegove numere „Never Say Never“ na šestom mestu, „Never Let You Go“ na sedmom i „Somebody To Love (Remix)“ na devetom mestu.

Spot za pesmu „Waka Waka (This Time For Africa)“ pevačice Šakire je drugi na listi. Reper Eminem zauzima treću i četvrtu poziciju sa pesmama „Love The Way You Lie“ koju je snimio sa Rijanom i „Not Afraid“.

Rijanina pesma „Rude Boy“ je peta, numera „Alejandro“ Lejdi Gage je osma a na 10. mestu je pesma „Telephone“ koju je Lejdi Gaga snimila sa pevačicom Bijonse koja gostuje u spotu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.