Filmu Društvena mreža dve nagrade britanskih kritičara

0

LONDON, 13. decembra 2010. (Beta) – Film "Društvena mreža" u režiji Dejvida Finčera proglašen je za ostvarenje godine na dodeli nagrada "Ričard Atenboro" koje dodeljuju britanski filmski kritičari, preneo je u ponedeljak dnevnik Varajeti. Na svečanosti održanoj u nedelju uveče u Londonu, nagrađen je i scenarista filma "Društvena mreža" Aron Sorkin.

LONDON, 13. decembra 2010. (Beta) – Film „Društvena mreža“ u režiji Dejvida Finčera proglašen je za ostvarenje godine na dodeli nagrada „Ričard Atenboro“ koje dodeljuju britanski filmski kritičari, preneo je u ponedeljak dnevnik Varajeti. Na svečanosti održanoj u nedelju uveče u Londonu, nagrađen je i scenarista filma „Društvena mreža“ Aron Sorkin.

Kristofer Nolan je proglašen za režisera godine, za ostvarenje „Početak“. Za glumca godine izabran je Kolin Fert za ulogu u filmu „The King’s S p e e c h“ dok je u kategoriji glumica godine nagrađena Šveđanka Nomi Rapas za rolu u filmu „Muškarci koji mrze žene“.

Kloi Morec, koja je igrala u filmovima „Pusti pravog da uđe“ i „Fajter“, trijumfovala je u kategoriji zvezda u usponu. Majkl Kejn je dobio nagradu Legenda.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.