Džon Kjuzak i dalje snima u Beogradu

0

Poznati glumac Džon Kjuzak, koji trenutno snima film u Beogradu, aktivan je na svom Twitter-profilu gde je objavio još jednu sliku. Kako nam se čini, Kjuzak je ozbiljno "ušao" u ulogu Edgara Alana Poa?

Poznati glumac Džon Kjuzak, koji trenutno snima film u Beogradu, aktivan je na svom Twitter-profilu gde je objavio još jednu sliku. Kako nam se čini, Kjuzak je ozbiljno „ušao“ u ulogu Edgara Alana Poa?

Evocirajući mračnu stranu stvaralaštva Edgara Alana Poa koga tumači u filmu „Gavran“ (The Raven), Džon Kjuzak koji trenutno snima u Beogradu, objavio je i ovu zanimljivu fotografiju na svom Twitter-profilu.

Nakon provoda sa Sergejem Trifunovićem po beogradskim klubovima i komentara o Beogradu na Twitteru, čini se da slavni holivudski glumac baš uživa radeći u Srbiji.

Interesantno je, da kako je saznao da je dobio ulogu u „Gavranu“, izmišljenoj priči o poslednjim danima života američkog pesnika Edgara Alana Poa, Kjuzakova fascinacija literarnim opusom ovog autora ne prestaje. Želeći da što bolje uđe u lik majstora kratke horor priče, Kjuzak se nije transformisao samo fizički, već se pozabavio i dubljom analizom Poovih dela.

Fotografije govore same za sebe, zar ne?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.