Ryan Gosling dao svim frajerima domaći zadatak!

Januarski "GQ" postavlja jedno sjajno pitanje "Kako izgledati kao filmska zvezda?", a odličan odgovor dali su glumac blistavog talenta i posebnog šarma Ryan Gosling i, naravno - bićemo vrlo subjektivni - jedan od omiljenih fotografa - Mario Testino!

Ako danas postoji jedan glumac mlađe generacije koji zadržao svoju privatnost i, takozvani, "nezavisni duh", uprkos velikoj popularnosti - onda je to izuzetno talentovani Ryan Gosling. On ne pravi kompromise, uloge bira isključivo prema svom senzibilitetu, igra u malim, neretko nezavisnim produkcijama, te mu je uloga u naširoko poznatoj "Beležnici" (The Notebook) možda i najkomercijalnija od svih.

Iako vrlo povučen i, po svom ličnom (pametnom!) izboru, daleko od holivudskog stila življenja, Ryan svejedno privlači pažnju medija, a posebno dama. Vrlo jednostavno, među retkima je koji i na paparazzi fotografijama izgleda odlično.

(old_image)
Ako je to istina, možete li onda zamisliti kako izgleda u editorijalu koji je uradio Mario Testino?! Pa, savršeno!!!

Januarski "GQ" je postavio jedno, ni malo lagano pitanje: Kako izgledati kao filmska zvezda? A, Ryan i Testino su odgovorili na neobično sexy način koji možete videti na ovim fotografijama.

U intervjuu za "GQ", Ryan je rekao sledeće, objašnjavajući zašto je nakon "Beležnice", koja je bila planetarno uspešna, ipak odlučio da radi u prodavnici sendviča:

- Problem sa Holivudom je to što niko ne radi. Ručaju. Idu na pilates. Ali, to nije dovoljno, pa se drogiraju. Kada bi svako imao gomilu kamenja u svom dvorištu i kada bi provodili dane premeštajući ih sa jedne na drugu stranu, Holivud bi bio mnogo srećnije mesto.

(old_image)

Da, Ryana je slikao Testino i pojaviće se u magazinu "GQ", što nije ništa novo i već sledeći mesec isto to čeka neku drugu glumačku zvezdu. Međutim, bitna razlika je to što Ryan neće izgubiti svoj kredibilitet "karakternog glumca iz malih filmova sa porukom" za kojim su, eto "slučajno", "otkačile" mnoge dame širom sveta. I nakon ovog komercijalnog editorijala, on je i dalje onaj momak što je u detinjstvu pevao sa Britney, Xtinom i Justinom u "The Mickey Mouse Clubu", a onda krenuo sasvim drugim, više cool, putem.

Dok dame uživaju u fotkama, ako se momci pitaju šta to Ryan nosi da bi izgledao kao "filmska zvezda klasičnog Holivuda" u ovom Testinovom editorijalu - to su sve same "modne zvezde": Bottega Veneta, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Ermengildo Zegna, Gucci, Calvin Klein...

Katarina Milovanović

Pogledajte još